Etusivu » Marjanpoimijan työhön opastaminen

Marjanpoimijan työhön opastaminen

Jaa sivu:

Esittelemme tällä sivulla muutamilla kuvakaappauksilla Pro Marjatila -palvelun rakennetta ja helppokäyttöisiä käyttöliittymiä sekä syntyviä dokumentteja.

Yksiköiden hallinta

Pääkäyttäjä voi suunnitella ja luoda Hallinta-osiossa oman tilan toimintaa kuvaavan hakemistopuurakenteen. Kuhunkin yksikköön on mahdollista tehdä niiden omat dokumentit.

Työturvallisuuden perusdokumentit

Työturvallisuuden perusdokumentit voidaan tehdä hakemistopuun juureen tai kunkin yksikön alle oman valinnan mukaan.

Kullekin yksikölle voidaan tehdä esimerkiksi omat kemikaaliluettelot ja riskien arvioinnit.

Perehdyttämisen dokumentit

Pro Marjatila -palvelussa on kolme suomenkielistä lomaketta opastamiseen:

  • valmiiksi suunniteltu marjanpoimijan työnopastamisen pohja, jossa kuhunkin kohtaan voidaan lisätä tilan omat kirjoitetut ohjeet
  • premium-versio samasta lomakkeesta, johon tekstin tueksi on mahdollista lisätä valokuvia, videoita sekä piirroksia tai muita PDF-dokumentteja
  • vaihtoehtoinen Laatutarha-materiaalin mukainen marjanpoimijan perehdytyslomake
  • sekä mallikappaleena ukrainankielinen versio edellä mainitusta marjanpoimijan valmiista lomakkeesta

Työnopastuksen lomake

Valmiiksi mietityssä marjanpoimijan työnopastuksen lomakkeessa on selkeä ja looginen käsikirjoitus. Kohtia on kokonaisuudessaan noin 50.

Vastauksien syötön ja tallentamisen jälkeen palvelumme generoi teille selkeän ja määrämuotoisen dokumentin, joka on ladattavissa myös omalle koneelle PDF-formaatissa. Kaikki tiedot ovat ajan tasalla ja helposti käytettävissä pilvipalvelusta ajasta ja paikasta riippumatta.

Olemme kääntäneet opastamisen lomakepohjan ukrainan kielelle ja tavoitteenamme on tarjota se myös venäjäksi, viroksi ja englanniksi.

Valmis, omalla äidinkielelle tarjottu informaatio on aina helpompaa omaksua ja asioiden kertaaminen on myöhemmin nopeaa.

Scroll to Top